Referenciáink

Alapítók, tulajdonosok, cégvezetők mondták rólunk:

“A Turningpoint szakemberei kiváló munkát végeztek egy gyökeresen új menedzsment szemlélet és menedzsment alrendszer kialakítása terén a cégcsoportunkban. Ez a 16 hónapig zajló és 8 országban párhuzamosan futó komplex változás nagyon fontos volt a céges életünkben, működésünkben. Számos egyedi, új és teljes mértékben ránk szabott gyakorlati megoldást kaptunk. A hozzánk beépült szervezeti révkalauz vezetésével a legapróbb részletekig implementáltuk ezeket a megoldásokat. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a munkájukkal, amely révén komoly gazdasági előnyhöz jutottunk. Teljes a bizalmunk a Turningpointban és munkatársaiban, munkájukat érintő további kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre.”
Lipovits László tulajdonos, ügyvezető igazgató, Rábalux Kft.

“Köszönettel tartozom a Turningpoint csapatának, amiért cégünk szervezeti működését számunkra új oldalról láttatták, ezzel elősegítve a jövőbeni hatékonyabb működést. Az együttműködés során alkalmazott technikák, a munkatársaik felkészültsége és a témához való hozzáállása kiemelkedő volt. Továbbra is számítunk a Turningpoint támogatására és tervezzük a hosszú távú együttműködést.”
Varga Viktória ügyvezető igazgató, ifm electronic Kft.

“Kinőve a 16 évig folyamatosan finomított, de alapjaiban meg nem változtatott üzleti-szervezeti működésünket, gyökeres változásra szántuk el magunkat. A Turningpoint szakértőinek operatív részvételével, előre meghatározott üzleti elvárásokra építve teljesen átalakítottuk a cégünket. Új növekedési pályára álltunk, cégkultúrát váltottunk, tanuló szervezetet alakítottunk ki, amivel jelentős mértékben megnöveltük cégünk üzleti teljesítményét és piaci értékét. Minden tekintetben elégedett vagyok a Turningpoint szakértőinek munkájával, hosszú távú, folyamatos együttműködést tervezek velük.”
Vekerdi Sándort tulajdonos, elnök-vezérigazgató, Budafer Zrt.

“Számunkra rendkívül hasznos és előre mutató volt az ‘együttgondolkodás’, melyet a Turningpoint szakértője szervezett és hajtott végre velünk. Rávilágított azokra a területekre, ahol a menedzsmentnek tartalékai vannak. Eredményként azt várjuk, hogy még hatékonyabban és dinamikusabban tudunk együtt dolgozni a jövőben. Minden vezetői csapat karbantartást igényel, fontos energiát és időt fordítani a fejlesztésre. ”
GE Healthcare Magyarország Technology Leadership Team

”Minden cégnél vannak változások, fejlődések, amik a maguk ütemében folydogálnak, de katalizátorral gyorsabb és jobb eredmény érhető el. Nálunk ez az indító katalizátor a Turningpoint szakértője volt.”
Fabó György tulajdonos, elnök-vezérigazgató, Ramiris Rubin Zrt.

”Jó volt együttműködni a Turningpoint szakembereivel, mert a tanácsadói fázisok során végig partnerként kezeltek minket, a saját szakmai tapasztalataikat nem próbálták mereven ránk erőltetni, hanem az igényeinknek megfelelő alternatívák bemutatásával lehetővé tették a BIGPRINT HUNGARY számára megfelelő irány megválasztását, a cég szervezeti kultúrájának fejlődését illetően.”
Zaváczki Zoltán tulajdonos, ügyvezető igazgató, BIGPRINT HUNGARY Kft.

“Nagy kihívás manapság egy szervezetet fenntartani és nagy lehetőség az, hogy közben növekedni is tudunk. A Turningpoint közreműködésével tudatosítottuk, mik azok az értékek, amiket nagy szervezetként is szeretnénk megőrizni, mindennapos gyakorlatunkat pedig hogyan alakítsuk, finomítsuk tovább úgy, hogy a növekedő feladatmennyiséget gyorsabban, könnyedebben és precízebben lássuk el. Naprakész, megbízható és gyakorlati támogatást kaptunk, szervezetre, aktuális helyzetre szabott, inspiráló módszerekkel. Minden szempontból megérte a ráfordított időt és energiát. Várjuk a folytatást és másoknak is bátran ajánljuk a Turningpoint csapatával való együttműködést.”
Győry Krisztina, alapító, Kreatív Tér Közhasznú Non-profit Kft. elnök, Egyesek Ifjúsági Egyesület

”Nem az a baj egy cég életében, ha problémák vannak, hanem az, ha ezeket nem ismerjük fel és nem kezeljük megfelelően. A legnagyobb veszély gyakran nem is a konkurensek felől jelentkezik, hanem a cégen belüli elhanyagolt területekről. Nem szégyen, ha a problémák megoldásához segítséget kérünk, hiszen ezek a megoldások sikeresebbé, eredményesebbé teszik a céget. Köszönjük ezt a segítséget a Turningpoint szakértőinek.” Tóth Tamás tulajdonos, ügyvezető igazgató, Opten Informatikai Kft.