Rólunk

Üdvözlöm!

Simán István vagyok a Turningpoint szolgáltatás csomag egyik kidolgozója és annak vezetője. Mindenek előtt köszönöm, hogy időt szán honlapunk meglátogatására.

Kollégáimmal két dologra fókuszálunk:

  • egyrészt szeretnénk elérni, hogy az iparág független szervezeti életciklus görbe adott szakaszaihoz tartozó jellemzők, normális és kritikus problémák, természetes nehézségek a mainál jóval szélesebb körben váljanak ismertté az érintettek (alapítók, tulajdonosok, cégvezetők) számára. Különösen igaz ez a „Gyerünk-Gyerünk” kor és a Serdülő kor közötti Turningpoint rázós szakaszra, ahol az addig sikert sikerre halmozó működési mód – gyökeres változtatás nélkül – a további növekedés kerékkötőjévé válik. Az, hogy egy szervezet sikeres lesz-e vagy kudarcélménnyel gazdagodik, döntően attól függ, hogy a vezetése kellő mértékben és kellő időzítéssel kezeli-e a szervezeti élethelyzetből adódó, a növekedéssel együtt járó új és egyedi kihívásokat,
  • másrészt ügyfeleink bizalmát élvezve, a magunk tapasztalatával és tudásával szeretnénk a gyakorlatban hozzájárulni ahhoz, hogy ügyfeleink az elkerülhetetlen nehézségek között hatékonyan legyenek képesek elnavigálni az optimális szervezeti életciklus szakaszig, a Felnőtt korig. Ez eddigi tapasztalatunk szerint hosszú távú ügyfélkapcsolatokban tud testet ölteni.

Személyesen is meg vagyok győződve róla, hogy céljaink és tevékenységünk a szervezetek összes kockázatviselőjének (tulajdonosok, munkatársak, finanszírozók, beszállítók, ügyfelek) hosszú távú érdekeit szolgálják. Felkészült, legalább tíz éves vezetői tapasztalattal rendelkező munkatársaimmal szívesen állunk az Önök rendelkezésére.

Remélem, honlapunkon hasznos információkat talál, bármilyen megkeresését, visszajelzését megtiszteltetésnek vesszük.

Tisztelettel:

dr. Simán István
szervezeti révkalauz
istvan.siman@turningpoint.hu
+36 30 9849034