Referenciáink

Alapítók, tulajdonosok, cégvezetők mondták rólunk:

„Amikor elkezdtük a Turningpointtal a munkát, akkor nem gondoltuk volna, hogy ilyen jó eredményeket fognak elérni nálunk. Mint a legtöbb vezető, azt gondoltuk, hogy nem fog megtérülni, hisz „nálunk úgysem tudja senki jobban”. Ezzel szemben, már az év végén egy jobb csapatot és jelentős profit növekedést értünk el. Rövid idő alatt annyira együtt tudtunk dolgozni, mintha évek óta velünk lennének. Nagyon elégedettek voltunk, vagyunk a nálunk elvégzett munkájukkal, amit igazán profi módon végeztek és végeznek azóta is. A folyamatos jövőbeli együttműködésre feltétlen számítunk.”
Kaisz Krisztián tulajdonos, ügyvezető igazgató, Kays Kft.

„A Turningpoint szakemberei kiváló munkát végeztek egy gyökeresen új menedzsment szemlélet és menedzsment alrendszer kialakítása terén a cégcsoportunkban. Ez a 16 hónapig zajló és 8 országban párhuzamosan futó komplex változás nagyon fontos volt a céges életünkben, működésünkben. Számos egyedi, új és teljes mértékben ránk szabott gyakorlati megoldást kaptunk. A hozzánk beépült szervezeti révkalauz vezetésével a legapróbb részletekig implementáltuk ezeket a megoldásokat. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a munkájukkal, amely révén komoly gazdasági előnyhöz jutottunk. Teljes a bizalmunk a Turningpointban és munkatársaiban, munkájukat érintő további kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre.”
Lipovits László tulajdonos, ügyvezető igazgató, Rábalux Kft.

„Köszönettel tartozom a Turningpoint csapatának, amiért cégünk szervezeti működését számunkra új oldalról láttatták, ezzel elősegítve a jövőbeni hatékonyabb működést. Az együttműködés során alkalmazott technikák, a munkatársaik felkészültsége és a témához való hozzáállása kiemelkedő volt. Továbbra is számítunk a Turningpoint támogatására és tervezzük a hosszú távú együttműködést.”
Varga Viktória ügyvezető igazgató, ifm electronic Kft.

„Kinőve a 16 évig folyamatosan finomított, de alapjaiban meg nem változtatott üzleti-szervezeti működésünket, gyökeres változásra szántuk el magunkat. A Turningpoint szakértőinek operatív részvételével, előre meghatározott üzleti elvárásokra építve teljesen átalakítottuk a cégünket. Új növekedési pályára álltunk, cégkultúrát váltottunk, tanuló szervezetet alakítottunk ki, amivel jelentős mértékben megnöveltük cégünk üzleti teljesítményét és piaci értékét. Minden tekintetben elégedett vagyok a Turningpoint szakértőinek munkájával, hosszú távú, folyamatos együttműködést tervezek velük.”
Vekerdi Sándort tulajdonos, elnök-vezérigazgató, Budafer Zrt.

„Számunkra rendkívül hasznos és előre mutató volt az ‘együttgondolkodás’, melyet a Turningpoint szakértője szervezett és hajtott végre velünk. Rávilágított azokra a területekre, ahol a menedzsmentnek tartalékai vannak. Eredményként azt várjuk, hogy még hatékonyabban és dinamikusabban tudunk együtt dolgozni a jövőben. Minden vezetői csapat karbantartást igényel, fontos energiát és időt fordítani a fejlesztésre. ”
GE Healthcare Magyarország Technology Leadership Team

”Minden cégnél vannak változások, fejlődések, amik a maguk ütemében folydogálnak, de katalizátorral gyorsabb és jobb eredmény érhető el. Nálunk ez az indító katalizátor a Turningpoint szakértője volt.”
Fabó György tulajdonos, elnök-vezérigazgató, Ramiris Rubin Zrt.

”Jó volt együttműködni a Turningpoint szakembereivel, mert a tanácsadói fázisok során végig partnerként kezeltek minket, a saját szakmai tapasztalataikat nem próbálták mereven ránk erőltetni, hanem az igényeinknek megfelelő alternatívák bemutatásával lehetővé tették a BIGPRINT HUNGARY számára megfelelő irány megválasztását, a cég szervezeti kultúrájának fejlődését illetően.”
Zaváczki Zoltán tulajdonos, ügyvezető igazgató, BIGPRINT HUNGARY Kft.

„Nagy kihívás manapság egy szervezetet fenntartani és nagy lehetőség az, hogy közben növekedni is tudunk. A Turningpoint közreműködésével tudatosítottuk, mik azok az értékek, amiket nagy szervezetként is szeretnénk megőrizni, mindennapos gyakorlatunkat pedig hogyan alakítsuk, finomítsuk tovább úgy, hogy a növekedő feladatmennyiséget gyorsabban, könnyedebben és precízebben lássuk el. Naprakész, megbízható és gyakorlati támogatást kaptunk, szervezetre, aktuális helyzetre szabott, inspiráló módszerekkel. Minden szempontból megérte a ráfordított időt és energiát. Várjuk a folytatást és másoknak is bátran ajánljuk a Turningpoint csapatával való együttműködést.”
Győry Krisztina, alapító, Kreatív Tér Közhasznú Non-profit Kft. elnök, Egyesek Ifjúsági Egyesület

”Nem az a baj egy cég életében, ha problémák vannak, hanem az, ha ezeket nem ismerjük fel és nem kezeljük megfelelően. A legnagyobb veszély gyakran nem is a konkurensek felől jelentkezik, hanem a cégen belüli elhanyagolt területekről. Nem szégyen, ha a problémák megoldásához segítséget kérünk, hiszen ezek a megoldások sikeresebbé, eredményesebbé teszik a céget. Köszönjük ezt a segítséget a Turningpoint szakértőinek.” Tóth Tamás tulajdonos, ügyvezető igazgató, Opten Informatikai Kft.