Oktatás könyvvizsgálóknak a Turningpoint-módszertanról

Közzétéve: 2011. November 22. | Szerző: tp_admin

A könyvvizsgálók is gyakran találkoznak olyan cégekkel, melyek mögött sikeres időszak áll, most mégis valami miatt megtorpantak. A vezető túlterhelt, a munkatársak számára nem világosak az elvárások, az ügyfelek meg egyre elégedetlenebbek, az üzleti eredmények nagy bizonytalanságúak. Egy idő után az árbevétel is esni kezd.

Ezek a jelenségek a könyvvizsgálókat is érintik, ugyanis jelentősen befolyásolják az üzleti működés kockázatait, a vállalkozás folytatásának képességét, a vállalkozás piaci értékét.

A válság felerősítő hatása mellett milyen okok vannak ezek mögött? Mit lehet ezzel tenni? Milyen buktatói vannak a megoldásnak? A Magyar Könyvvizsgálói Kamara területi szervezetei és a Turningpoint közös előadásokat szerveznek könyvvizsgálók számára, melyek ezekről a kérdésekről és a lehetséges megoldásokról szólnak. Céljuk, hogy a könyvvizsgálók már akkor képesek legyenek azonosítani a negatív jelenségek szervezeti okait, amikor azok még egyáltalán nem vagy csak kis mértékben jelennek meg a számokban.  Maga a megoldás iparág-független és tartalmaz egy gyakorlati csekklistát is. Az előadás címe: Szervezeti csapdák elkerülése könyvvizsgálóknak.

Bővebb információért érdeklődjön a megyei könyvvizsgáló kamaráknál vagy a Turningpointnál az info@turningpoint.hu címen.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb